Belangrijke vragen om juweliers te stellen bij het kopen van LOSSE DIAMANTEN



Met zoveel online sieradensites die beschikbaar zijn, is de kans groot dat u verdwaalt in de oceaan van oogverblindende diamanten. Maar maak je geen zorgen!! U kunt chaos ongedaan maken met een snelle aankoop van gecertificeerde losse diamanten online. Het is niet zo angstaanjagend als het lijkt. Slechts een paar vragen en u zult een waardevolle aankoop doen.


Hier zijn enkele vragen die u aan uw juwelier moet stellen om een waardevolle Antwerpse diamant online te kopen.


  • Waarom biedt u kortingen op sommige diamanten en niet op andere?


Niemand wil eindigen met de goedkoopste diamant. Dus, wanneer u aanbiedingen of kortingsaanbiedingen voor specifieke diamanten ziet, probeer dan te vragen waarom en wat de reden is voor dergelijke aanbiedingen. Er is een reden waarom een diamant zo goedkoop is. En waarschijnlijk wil de juwelier niet dat je er iets over te weten komt als je je diamant eenmaal mee naar huis hebt genomen. Veel diamantverkopers, vooral die online, beweren dat hun prijzen het laagst zijn. Ja, sommige bieden ongelooflijk betaalbare diamanten. Onthoud dat u voor het grootste deel krijgt wat u betaalt, en diamanten zijn geen uitzondering. Zorg er dus voor dat je juwelen vergelijkt om fraude te voorkomen.


Met betrekking tot het vergelijken van gecertificeerde losse diamanten online diamanten, is hieronder de tweede vraag die u aan uw juwelier zou moeten stellen. Dit zal u ook laten weten of de diamant die u koopt de aankoop waard is.


  • Vraag hen om u toe te staan om de diamant in natuurlijk licht te controleren.


Hoewel we het stelen van diamanten niet adviseren, moet u uw juwelier vragen om ze in verschillende lichtomstandigheden te bekijken. De verlichting in de meeste juwelierszaken zorgt ervoor dat diamanten witter lijken (d.w.z. van betere kwaliteit). Helaas brengen de meeste mensen niet veel tijd door in de schemerige verlichting van juwelierszaken. Het is van cruciaal belang om te controleren hoe uw diamant eruitziet in fluorescerend of natuurlijk licht.


  • Hoe belangrijk is de ringmaat in een verlovingsring?


Bij het online kopen van gecertificeerde losse diamanten is de ringmaat een van de meest cruciale factoren. Niemand wil het voorstel verpesten omdat de ring hem niet past. Dus, hier is hoe je de ringmaat kunt meten.


Meet de oude ring op (Als het voorstel geen verrassing is)

Vraag haar meidenbende om je haar ring te geven om te meten (als het voorstel een verrassing is)

Bind een draad


Op deze manieren kunt u gemakkelijk een diamanten verlovingsring kopen.


  • Wat zijn "insluitsels" in diamanten?


Insluitsels in diamanten zijn luchtbellen. Hoe fijner de "helderheid" van de diamant, hoe minder of kleiner deze bellen zijn. Elke diamant heeft enkele gebreken! Toch zijn de meeste alleen te zien met een juweliersloep. Dat is de reden waarom het kopen van gecertificeerde diamanten online zonder duidelijke gebreken doorgaans voldoende is.


  • Schittert het?


Dit is een goede en belangrijke vraag bij het online kopen van een diamant voor sieraden! Dit is de waarheid, niet alle diamanten reflecteren het licht op dezelfde manier. Een belangrijk element is een vorm.


De meest oogverblindende sneden zijn rond.

De op één na meest sprankelende vormen zijn prinses-, marquise-, ovaal-, peer- en hartsnitten.


  • Negeer nooit een certificering


Het is raadzaam om gecertificeerde losse diamanten aan te schaffen als u het meeste waar voor uw geld wilt krijgen. Een gecertificeerde diamant biedt zekerheid en beschermt u tegen fraude. Vraag bij aankoop van diamanten van meer dan 0,5 karaat een GIA-bevestiging. Elke gecertificeerde diamant wordt geleverd met een diamantcertificaat. GIA biedt een van de hoogste normen voor het sorteren van diamanten, terwijl andere laboratoria wereldwijd ook gecertificeerde diamanten leveren.


Glanzende conclusie!!


Investeren in diamanten is een groot probleem, dus het is beter om alles te vragen wat je in gedachten hebt. Ook als u op zoek bent naar fijne sieraden voor Occasion, kunt u vertrouwen op Grand Diamonds; we staan bekend om onze fijne sprankelende sieraden die bij elke jurk gedragen, gekoesterd en gekoesterd kunnen worden. Ook vindt u op onze website de beste kwaliteit diamanten trouwringen. U kunt online diamanten trouwringen bekijken en kopen. Onze subtiele oogverblindende verlovingsring kan uw aanzoek nog gedenkwaardiger maken. Wacht dus niet lang en bezoek onze website!!


Comments